Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Confession Killer

Serie, 2019
The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev berygtet, da han tilstod hundredvis af uopklarede mord. Denne dokumentarserie kigger nærmere på sandheden – og de forfærdelige konsekvenser.
Serien The Confession Killer er en Netflix Original og udkom i 2019. The Confession Killer kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Skandaløs, Ildevarslende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom The Confession Killer

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Pandemi
I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Gennem interviews med venner, spillere og folk tæt på fortæller denne dokumentarserie, hvordan Aaron Hernandez gik fra at være NFL-stjerne til at være morddømt.
AJ and the Queen
På sin rejse tværs over landet i en nedslidt autocamper får dragqueenen Ruby Red en usandsynlig rejsekammerat i form af AJ – en rapkæftet 10-årig pige.
Medical Police
Owen Maestro og Lola Spratt forlader Childrens Hospital og slutter sig til en hemmelig del af CDC, hvor de skal undersøge og tilintetgøre en dødelig global virus.
Cheer
Denne medrivende dokumentarserie følger op- og nedturene hos Navarro Colleges cheerleaderhold, mens de kæmper for at vinde en eftertragtet mesterskabstitel.