Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Do-Over

Film, 2016, 108 minutter
The Do-Over
Livet som bankassistent vendes på hovedet, da en ven fra fortiden overtaler ham til at iscenesætte sin egen død og tage på eventyr.
Filmen The Do-Over er en Netflix Original og udkom i 2016 og varer 108 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.The Do-Over kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fjollet, Grovkornet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Do-Over på IMDB

Score: 5,7 ud af 10

Two down-on-their-luck guys decide to fake their own deaths and start over with new identities, only to find the people they're pretending to be are in even deeper trouble.

Skuespillere i The Do-Over

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom The Do-Over

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.