Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Fix

Serie, 2018
The Fix
Komikerne Jimmy Carr, D.L. Hughley og Katherine Ryan tackler verdens problemer med hjælp fra skiftende, sjove gæster og en rigtig ekspert.
Serien The Fix er en Netflix Original og udkom i 2018. The Fix kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kynisk, Frækt, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Fix på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

The Fix is a TV series starring Jimmy Carr, D.L. Hughley, and Katherine Ryan. Host Jimmy Carr attempts to solve the world's biggest problems through comedy.

Skuespillere i The Fix

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom The Fix

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma og Jernfortet flytter kampen til Unatos slagmark og går sammen med alliancen for at genvinde området fra kabane-horden.
Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
De sidste børn på Jorden
Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.
Terrace House: Tokyo 2019-2020
Seks fremmede deler et fantastisk hus i Tokyo og leder efter kærligheden, mens de bor under samme tag. De har ingen drejebog – hvad, der sker, er helt op til dem.
Evelyn
En instruktør og hans søskende plages af broderens selvmord og foretager en storslået og følelsesladet vandring gennem Storbritannien for at få ro i sindet.