Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Fix

Serie, 2018
The Fix
Komikerne Jimmy Carr, D.L. Hughley og Katherine Ryan tackler verdens problemer med hjælp fra skiftende, sjove gæster og en rigtig ekspert.
Serien The Fix er en Netflix Original og udkom i 2018. The Fix kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kynisk, Frækt, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Fix på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

The Fix is a TV series starring Jimmy Carr, D.L. Hughley, and Katherine Ryan. Host Jimmy Carr attempts to solve the world's biggest problems through comedy.

Skuespillere i The Fix

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom The Fix

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
For årtier siden fortalte Bob Lazar om Area 51. Nu er han tilbage for at fortælle om det rumvæsen, han samarbejdede med, og regeringens kamp for at lukke munden på ham.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
The Resident
En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.