Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Fundamentals of Caring

Film, 2016, 97 minutter
The Fundamentals of Caring
I denne inspirerende komedie tager en ung handicappet mand og hans plejer på en køretur på jagt efter seværdigheder, men ender med at finde håb og venskab.
Filmen The Fundamentals of Caring er en Netflix Original og udkom i 2016 og varer 97 minutter. Selena Gomez er en pige på flugt, som bliver venner med en spydig teenager med muskelsvind (BAFTA-vinder Craig Roberts). Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne film er Hjertevarm, Vittig, Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Fundamentals of Caring på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

A writer (Paul Rudd) retires after a personal tragedy and becomes a disabled teen's caregiver. When the two embark on an impromptu road trip, their ability to cope is tested as they start to understand the importance of hope and friendship.

Skuespillere i The Fundamentals of Caring

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom The Fundamentals of Caring

Gilmore Girls

Gilmore Girls

(2006)

De urørlige

De urørlige

(2011)

XOXO

XOXO

(2016)

4th Man Out

4th Man Out

(2015)

Venner

Venner

(2003)

The Do-Over

The Do-Over

(2016)

Love

Love

(2018)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.