Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Godfather: Part II

Mario Puzo's The Godfather: Part II
Film, 1974, 202 minutter, 2.619.358 Bedømmelser
The Godfather: Part II
Den anden film i trilogien udforsker Corleone-familiens rødder, og viser Don Vitos rejse fra Sicilien til et liv med organiseret kriminalitet i New York.
Filmen The Godfather: Part II udkom i 1974 og varer 202 minutter. Første efterfølger til at få en Oscar for bedste film, og Francis Ford Coppola vandt også som instruktør og forfatter. Tilladt for børn på 15 år og derover.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Godfather: Part II på IMDB

Score: 9 ud af 10

The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York is portrayed while his son, Michael, expands and tightens his grip on his crime syndicate stretching from Lake Tahoe, Nevada to pre-revolution 1958 Cuba.

Trailer

Skuespillere i The Godfather: Part II

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom The Godfather: Part II

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Edge of Seventeen
Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.
Blodets træ
Mens et ungt par skriver deres familiers delte historie, afslører de begge deres slægtninges mørke hemmeligheder, og en af dem må komme med en smertefuld tilståelse.
High Flying Bird
Da en NBA-lockout sætter hans talentfulde klient på bænken, udtænker en sportsagent en vovet plan for at redde begge deres karrierer – og ryste magthaverne i ligaen.
Facing the Giants
En high school-footballtræner står med et taberhold og en mulig fyreseddel, da han tager fat og opbygger et hold med vindermentalitet.
3 ting
Efter at have stjålet fra en sibirisk bande kommer en sprængstofekspert med i vidnebeskyttelsesprogrammet med tre unikke krav.