Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Godfather: Part II

Mario Puzo's The Godfather: Part II
Film, 1974, 202 minutter, 2.619.358 Bedømmelser
The Godfather: Part II
Den anden film i trilogien udforsker Corleone-familiens rødder, og viser Don Vitos rejse fra Sicilien til et liv med organiseret kriminalitet i New York.

The Godfather: Part II på IMDB

The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York is portrayed while his son, Michael, expands and tightens his grip on his crime syndicate stretching from Lake Tahoe, Nevada to pre-revolution 1958 Cuba.

Trailer

Skuespillere i The Godfather: Part II

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom The Godfather: Part II

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Passengers
Efter at være blevet vækket fra sin dvalesøvn flere årtier tidligere end planlagt, beslutter en ensom passagerer på en interplanetarisk rejse at vække en medrejsende.
Borat
Journalisten Borat fra Kasakhstan rejser til USA for at skrive om "det bedste land i verden" – og finde og gifte sig med bikinibaben Pamela Anderson.
Private Life
Et par i 40'erne, der kæmper for at blive gravide, er næsten løbet tør for muligheder – da et spinkelt håb viser sig i form af deres stedniece, der kommer på besøg.
12 Monkeys
I 2035 går en fange med til at rejse tilbage i tiden for at finde årsagen til en dræbervirus, der har udryddet jordens befolkning årtier før.
Ted
En levende tøjbamse med hang til fest og beskidte gloser truer med at afspore sin menneskelige vens forsøg på at blive voksen og gift med sin kæreste.