Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Godfather

Mario Puzo's The Godfather
Film, 1972, 177 minutter, 5.387.900 Bedømmelser
The Godfather
Da en Mafia-families overhoved kun med nød og næppe overlever et mordforsøg, træder hans yngste søn til for at hævne sig på de formodede gerningsmænd.
Filmen The Godfather udkom i 1972 og varer 177 minutter. Den mest indbringende film i 1972 og Oscar-vinder for bedste film, manuskript og mandlige hovedrolle (Marlon Brando). Tilladt for børn på 15 år og derover. Denne Film er Mørk.
16 år og derover Indeholder vold Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Godfather på IMDB

Score: 9 ud af 10

The aging patriarch of an organized crime dynasty transfers control of his clandestine empire to his reluctant son.

Skuespillere i The Godfather

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom The Godfather

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Edge of Seventeen
Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.
Blodets træ
Mens et ungt par skriver deres familiers delte historie, afslører de begge deres slægtninges mørke hemmeligheder, og en af dem må komme med en smertefuld tilståelse.
High Flying Bird
Da en NBA-lockout sætter hans talentfulde klient på bænken, udtænker en sportsagent en vovet plan for at redde begge deres karrierer – og ryste magthaverne i ligaen.
Facing the Giants
En high school-footballtræner står med et taberhold og en mulig fyreseddel, da han tager fat og opbygger et hold med vindermentalitet.
3 ting
Efter at have stjålet fra en sibirisk bande kommer en sprængstofekspert med i vidnebeskyttelsesprogrammet med tre unikke krav.