Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Godfather

Mario Puzo's The Godfather
Film, 1972, 175 minutter, 5.387.900 Bedømmelser
The Godfather
Da en Mafia-families overhoved kun med nød og næppe overlever et mordforsøg, træder hans yngste søn til for at hævne sig på de formodede gerningsmænd.
Filmen The Godfather udkom i 1972 og varer 175 minutter. Den mest indbringende film i 1972 og Oscar-vinder for bedste film, manuskript og mandlige hovedrolle (Marlon Brando). Tilladt for børn på 15 år og derover.Denne Film er Mørk.
16 år og derover Indeholder vold Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Godfather på IMDB

Score: 9 ud af 10

The aging patriarch of an organized crime dynasty transfers control of his clandestine empire to his reluctant son.

Skuespillere i The Godfather

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom The Godfather

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.