Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Good Place

Serie, 2020
The Good Place
På grund af en fejl havner den selvoptagede Eleanor Shellstrop i himlen efter sin død. Hun er fast besluttet på at blive der, så hun forsøger at blive et bedre menneske.
Serien The Good Place er en Netflix Original og udkom i 2020. Kristen Bell og Ted Danson spiller hovedrollerne i denne skøre komedie, der vandt en Critics' Choice TV Award. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Denne serie er Vittigt, Ejendommeligt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Good Place på IMDB

Score: 8,2 ud af 10

The Good Place is a TV series starring Kristen Bell, William Jackson Harper, and Jameela Jamil. Four people and their otherworldly frienemy struggle in the afterlife to define what it means to be good.

Trailer

Skuespillere i The Good Place

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);fransk;tyrkisk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom The Good Place

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.