Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

the goop lab with Gwyneth Paltrow

Serie, 2020
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow er nysgerrig, når hun og hendes goop-team kigger på psykedeliske stoffer, energiarbejde og andre udfordrende wellness-emner.
Serien the goop lab with Gwyneth Paltrow er en Netflix Original og udkom i 2020. Oscar-vinderen Gwyneth Paltrow taler med eksperter og samarbejder med personalet på sit livsstilsbrand kaldet goop. the goop lab with Gwyneth Paltrow kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende, Skæv.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

the goop lab with Gwyneth Paltrow på IMDB

Leading with curiosity, Gwyneth Paltrow and her goop team look at psychedelics, energy work and other challenging wellness topics.

Skuespillere i the goop lab with Gwyneth Paltrow

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom the goop lab with Gwyneth Paltrow

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.