Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Highwaymen

Film, 2019, 132 minutter
The Highwaymen
To barske tidligere Texas Rangers får til opgave at finde og dræbe de berygtede kriminelle Bonnie og Clyde i dette drama, der er baseret på virkelige begivenheder.
Filmen The Highwaymen er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 132 minutter. The Highwaymen kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Råt, Mørkt, Nerve.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Highwaymen på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

A pair of police officers come out of retirement to catch the infamous outlaws Bonnie & Clyde.

Skuespillere i The Highwaymen

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;engelsk;svensk;tysk

Mere ligesom The Highwaymen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.