Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Hollow

Serie, 2018
The Hollow
Tre teenagere slår sig sammen for at finde hjem, efter de er vågnet op i en underlig verden fuld af magiske portaler, indviklede gåder og ondsindede bæster.
Serien The Hollow er en Netflix Original og udkom i 2018. Egnet for børn på 7 år og derover Indeholder fantasyvold. Denne serie er Medrivende, Fantasifuldt, Ildevarslende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hollow på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

Three teen strangers awaken in a dangerous world and try to make sense of what connection they have to each other as they attempt to make it out alive.

Skuespillere i The Hollow

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;mandarin;spansk;fransk;dansk
Undertitler: kinesisk (forenklet);engelsk;dansk;spansk;kinesisk (traditionelt)

Mere ligesom The Hollow

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Pandemi
I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.
At ramme plet – Tyskland
Amatørkokke prøver at genskabe fantastisk konfekt, men fejler naturligvis i denne komiske konkurrence. Og de gør det for hele 5000 euro.
Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.
Kipo og de utrolige væseners tid
En selvsikker, men hidtil beskyttet pige må lære at klare sig i en verden af mutantdyr. Hun lærer at overleve – og finde vej hjem – med hjælp fra sine brogede venner.
The Healing Powers of Dude
Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.