Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Last Laugh

Film, 2019, 98 minutter
The Last Laugh
Den restløse pensionerede talentmanager, Al, genoptager forbindelsen med Buddy, en klient fra for mange år siden, og lokker han til at turnere igen.
Filmen The Last Laugh er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 98 minutter. Denne roadtrip-komedie er den første gang, Chevy Chase og Richard Dreyfuss optrådte i en film sammen. The Last Laugh kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Hjertevarmt, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Laugh på IMDB

Score: 5,6 ud af 10

When retired talent manager Al Hart is reunited with his first client, Buddy Green, a comic who quit show business 50 years ago, he convinces Buddy to escape their retirement community and hit the road for a cross-country comedy tour.

Skuespillere i The Last Laugh

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom The Last Laugh

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.