Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Laws of Thermodynamics

Film, 2018, 100 minutter
The Laws of Thermodynamics
En fysiker benytter termodynamikkens love til at beskrive forelskelse og forhold, men hans teorier holder ikke, når det kommer til hans eget kærlighedsliv.
Filmen The Laws of Thermodynamics er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 100 minutter. Denne film er Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Laws of Thermodynamics på IMDB

Score: 6 ud af 10

A neurotic scientist tries to balance his love story with a famous top model with his obsession about that Laws of the Thermodynamics rule their relation.

Trailer

Skuespillere i The Laws of Thermodynamics

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original];spansk (Europa) - synstolkning;tysk
Undertitler: engelsk;spansk (Europa);svensk;tysk;dansk

Mere ligesom The Laws of Thermodynamics

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.