Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Longest Week

Film, 2014, 82 minutter, 15.872 Bedømmelser
The Longest Week
Da Conrad, en 40-årig håbefuld forfatter, mister sin indtægt og sin bolig på et fint hotel, åbner en ven sit hjem for ham, hvorefter han kaster sig over vennens kæreste.
Denne film er Vittig, Excentrisk, Romantisk

The Longest Week på IMDB

Affluent and aimless, Conrad Valmont lives a life of leisure in his parent's prestigious Manhattan Hotel. In the span of one week, he finds himself evicted, disinherited, and... in love.

Skuespillere i The Longest Week

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: svensk;dansk

Mere ligesom The Longest Week

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Father of the Year
En fuldemandssnak mellem to dimittender om, hvilken af deres fædre, der ville vinde en slåskamp mellem dem, fører til kaos, da fædrene tager udfordringen seriøst.
Zoe
En kvinde, der arbejder på et nytænkende laboratorium, får vendt op og ned på sit liv, da hun forelsker sig i en forsker, der udvikler syntetiske ledsagere.
Young Adult
Da en fraskilt forfatter får brev fra en gammel kæreste, om at hans kone lige har fået barn, rejser hun til sin fødeby for at genoptage forbindelsen med sin eks.
Joan Rivers: Don't Start with Me
Joan Rivers er 78, men vil ikke sætte tempoet ned, og ingen er immune over for hendes ætsende kommentarer i denne stand-up special.
Us and Them
To fremmede mødes på et tog, og der opstår et bånd mellem dem, der forstærkes i årenes løb. Efter at have været fra hinanden mødes de igen og tænker over deres kærlighed.