Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Mick

Serie, 2018
The Mick
Da hendes rige søster bliver arresteret, ender den ansvarsløse svindler Mickey med ansvaret for tre forkælede unger og en fornem bolig i staten Connecticut.
Serien The Mick udkom i 2018. Denne serie er Dysfunktionel familie, Komedie, Serie, Ensemble.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mick på IMDB

Score: 7,8 ud af 10

A hard-living aunt is forced to take care of her wealthy sister's spoiled kids after the mom flees the country to avoid criminal charges.

Trailer

Skuespillere i The Mick

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;dansk

Mere ligesom The Mick

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.