Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Midnight Gospel

Serie, 2020
The Midnight Gospel
En spacecaster rejser gennem flippede verdener i sin universsimulator og udforsker eksistentielle spørgsmål om livet, døden og alt derimellem.
Serien The Midnight Gospel er en Netflix Original og udkom i 2020. En fantastisk rejse gennem tanker og spiritualitet af Pendleton Ward (Eventyrtid) og komikeren Duncan Trussell. Egnet for personer over 16 år. Denne serie er Surrealistisk, Ukonventionel, Intellektuel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Midnight Gospel på IMDB

Score: 8,1 ud af 10

Clancy, a spacecaster with a malfunctioning multiverse simulator who leaves the comfort of his home to interview beings living in dying worlds.

Skuespillere i The Midnight Gospel

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom The Midnight Gospel

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.