Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Most Hated Woman in America

Film, 2017, 92 minutter
The Most Hated Woman in America
Dette drama følger den åbenmundede ateist Madalyn Murray O'Hairs kontroversielle liv fra de skelsættende retsopgør til hendes famøse bortførelse.
Filmen The Most Hated Woman in America er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 92 minutter. Denne film er Følelsesladet, Provokerende, Ukonventionel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Most Hated Woman in America på IMDB

Score: 6,1 ud af 10

The Most Hated Woman in America is a movie starring Melissa Leo, Brandon Mychal Smith, and Juno Temple. The life of Madelyn Murray O'Hair, the outspoken activist and founder of American Atheists.

Skuespillere i The Most Hated Woman in America

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom The Most Hated Woman in America

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Betonrus
En ung mand vil gøre alt for at blive rig, og sammen med sin tvivlsomme makker skaber han kaos på Berlins ejendomsmarked, indtil de gode tider truer med at ødelægge alt.
Jord og blod
En savværksejer og hans teenagedatter bliver involveret i en dødbringende konflikt, da en narkohandler gemmer stjålen kokain på deres fjerntliggende ejendom.
Sergio
Passioner, idealer og bitre realiteter kolliderer, da den karismatiske FN-diplomat Sergio Vieira de Mello fanges i en livstruende situation i Irak.