Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Next Skin

Film, 2016, 103 minutter
The Next Skin
Da en tilbagetrukket og længe savnet teenager dukker op igen i en kold bjergby, begynder hans knuste familie at blive i tvivl, om han virkelig er den, han siger, han er.
Filmen The Next Skin udkom i 2016 og varer 103 minutter. Vandt en Goya for bedste kvindelige birolle (Emma Suárez) og tre Gaudíer for bl.a. bedste catalanske film. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Next Skin på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

A teenager who went missing and was presumed dead returns home after eight years to find a family deeply affected by his disappearance. Gradually, doubts arise about whether he really is the missing boy or an impostor.

Skuespillere i The Next Skin

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;catalansk
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom The Next Skin

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.