Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Other Guys

Film, 2010, 107 minutter, 2.592.623 Bedømmelser
The Other Guys
Allen og Terry passer deres kedelige kontorjob som politibetjente i New York, indtil de pludselig får den helt store chance for at udføre rigtigt politiarbejde.
Filmen The Other Guys udkom i 2010 og varer 107 minutter. Tilladt for børn på 11 år og derover.The Other Guys kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fjollet, Absurd.
12 år og derover Indeholder vold Indeholder frygt Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Other Guys på IMDB

Score: 7 ud af 10

Two mismatched New York City detectives seize an opportunity to step up like the city's top cops whom they idolize -- only things don't quite go as planned.

Skuespillere i The Other Guys

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;dansk

Mere ligesom The Other Guys

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.