Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Package

Film, 2018, 94 minutter
The Package
Da deres makker kommer ud for et uheld under ferien, sætter fire kammerater alt på spil – inklusive deres værdighed – for at gøre ham til et helt menneske igen.
Filmen The Package er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 94 minutter. The Package kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fjollet, Frækt, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Package på IMDB

Score: 5,5 ud af 10

When a group of teenage friends go on a spring break camping trip, an unfortunate accident sets off a race against time to save their friend's most prized possession.

Skuespillere i The Package

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom The Package

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.