Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Ridiculous 6

The Ridiculous Six
Film, 2015, 120 minutter
The Ridiculous 6
Da hans lovløse far bliver kidnappet, tager Tommy "Hvide Kniv" Stockburn ud på en redningsmission i det vilde vesten sammen med fem brødre, han ikke vidste, han havde.
Filmen The Ridiculous 6 er en Netflix Original og udkom i 2015 og varer 120 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.The Ridiculous 6 kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ridiculous 6 på IMDB

Score: 4,8 ud af 10

An outlaw who was raised by Native Americans discovers that he has five half-brothers; together the men go on a mission to find their wayward, deadbeat dad.

Skuespillere i The Ridiculous 6

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom The Ridiculous 6

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.