Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Saint

Film, 2017, 91 minutter
The Saint
Mestertyven Simon Templar, der også er kendt som Helgenen, bliver ansat af en rig bankmand til at finde hans bortførte datter, men ikke alt er, hvad det ser ud til.
Filmen The Saint udkom i 2017 og varer 91 minutter. Roger Moore og Ian Ogilvy, der spillede Simon Templar i 1960'erne og 70'erne, spiller sammen med Adam Rayner. Denne film er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Saint på IMDB

Score: 4,8 ud af 10

International master thief, Simon Templar, also known as The Saint, is asked by a desperate rich man to find his kidnapped daughter. However, in addition to evading the authorities, Simon must face a dangerous adversary from his past.

Skuespillere i The Saint

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk
Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Extraction
En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.