Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Samaritan

Fury
Film, 2012, 93 minutter, 797 Bedømmelser
The Samaritan
Svindleren Foley er netop blevet løsladt fra fængsel og vil nu leve et lovligt liv. Han får netop dét, han ikke vil have – en sikker chance på den forkerte side af loven.
Filmen The Samaritan udkom i 2012 og varer 93 minutter. Barske Samuel L. Jackson spiller en løsladt forbryder, der prøver at starte på en frisk, i denne rå krimi-gyser. Tilladt for børn på 15 år og derover. Denne film er Nervepirrende, Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Samaritan på IMDB

Score: 5 ud af 10

Following the murder of her parents sixteen year old Katie Van Ryan finds herself under the care of her uncle Devlin, a man she barely knows. Cold and distant, Devlin pursues a mysterious ...

Trailer

Skuespillere i The Samaritan

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: svensk;dansk

Mere ligesom The Samaritan

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Som stjerner på himlen
To teenagere med personlige problemer bliver nære venner, da de tager på en forløsende rejse til seværdigheder rundt omkring i staten Indiana.
Den endeløse skyttegrav
En republikaner fra Den Spanske Borgerkrig, som frygter repressalier, skjuler sig i sit hjem i over 30 år med sin kones hjælp. Baseret på virkelige hændelser.
Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
The Last Thing He Wanted
En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.
Yeh Ballet
To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.