Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Samaritan

Fury
Film, 2012, 93 minutter, 797 Bedømmelser
The Samaritan
Svindleren Foley er netop blevet løsladt fra fængsel og vil nu leve et lovligt liv. Han får netop dét, han ikke vil have – en sikker chance på den forkerte side af loven.
Filmen The Samaritan udkom i 2012 og varer 93 minutter. Barske Samuel L. Jackson spiller en løsladt forbryder, der prøver at starte på en frisk, i denne rå krimi-gyser. Tilladt for børn på 15 år og derover. Denne film er Nervepirrende, Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Samaritan på IMDB

Score: 5 ud af 10

Following the murder of her parents sixteen year old Katie Van Ryan finds herself under the care of her uncle Devlin, a man she barely knows. Cold and distant, Devlin pursues a mysterious ...

Trailer

Skuespillere i The Samaritan

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: svensk;dansk

Mere ligesom The Samaritan

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Our Godfather – historien om en mafiaboss
I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.
Mokalik (Mechanic)
En ung mands liv ændres, da han skal arbejde på et værksted langt fra sit forstadshjem, indtil en ny mulighed tvinger ham til at træffe et svært valg.
Kardec
I det 19. århundredes katolske Frankrig kommer professor Léon Rivail i politiets søgelys, da han efter en seance grundlægger spiritismen.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Et pars æstende og mere og mere konfliktskabende interaktion i løbet af en aften i Mumbai sætter deres forhold så meget på spidsen, at det truer med at gå op i limningen.
Voldtaget – teenagepigen og fodbolddrengene
Denne medrivende dokumentar følger voldtægtssagen fra Steubenville i Ohio i 2012 og sætter fokus på sociale medier og high school-football.