Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Spy

Spy
Serie, 2019
The Spy
I 1960'erne tager den tidligere kontornusser Eli Cohen på en årelang farefuld mission til Syrien for som hemmelig agent at spionere for Mossad.
Serien The Spy er en Netflix Original og udkom i 2019. The Spy kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i The Spy

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;dansk;tysk;svensk

Mere ligesom The Spy

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

October Faction
Familiedramaet bliver direkte uhyrligt, når forældrene Fred og Deloris jager det overnaturlige, og tvillingerne Viv og Geoff har deres egne sære hemmeligheder.
The Ghost Bride
I Malacca i 1890'erne befinder Li Lan sig pludselig i efterlivet og bliver suget ind i et mysterium med forbindelse til den dystre, afdøde søn af en velhavende familie.
Du kan ikke gemme dig
En sygeplejerske og hendes datter flygter fra ægtemandens fortid som narkosmugler i Mexico og tager nye identiteter i Spanien. Men farerne lurer stadig i Madrid.
Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.
The Healing Powers of Dude
Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.