Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Wedding Party

Film, 2016, 101 minutter
The Wedding Party
Hvad der skulle have været et storladent bryllup ser ud til at ende som et mareridt af ekskærester, uindbudte gæster og slagsmål mellem deres forældre.
Filmen The Wedding Party udkom i 2016 og varer 101 minutter. Denne farverige romantiske komedie solgte rekordmange billetter i hjemlandet Nigeria, da den fik premiere. Denne film er Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wedding Party på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

The Wedding Party is a movie starring Alibaba Akporobome, Zainab Balogun, and Stephen Damian. Chaos prevails when a family prepares for a lavish wedding.

Skuespillere i The Wedding Party

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom The Wedding Party

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.