Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Wedding Party

Film, 2016, 101 minutter
The Wedding Party
Hvad der skulle have været et storladent bryllup ser ud til at ende som et mareridt af ekskærester, uindbudte gæster og slagsmål mellem deres forældre.
Filmen The Wedding Party udkom i 2016 og varer 101 minutter. Denne farverige romantiske komedie solgte rekordmange billetter i hjemlandet Nigeria, da den fik premiere. Denne film er Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wedding Party på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

The Wedding Party is a movie starring Alibaba Akporobome, Zainab Balogun, and Stephen Damian. Chaos prevails when a family prepares for a lavish wedding.

Skuespillere i The Wedding Party

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom The Wedding Party

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Pete Davidson: Alive From New York
Pete Davidson, komikeren og stjernen fra Saturday Night Live, leverer en intim standup-special, der er optaget live i New York City.
Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
The Last Thing He Wanted
En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.
Yeh Ballet
To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.
Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig
Lara er officielt Peters kæreste, så alt burde jo være perfekt, ikke? Men følelserne bliver komplicerede, da en gammel flamme igen dukker op i hendes liv.