Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tigertail

Film, 2020, 91 minutter
Tigertail
En mand tænker over sin ungdoms tabte kærlighed og sin rejse fra Taiwan til USA for mange år siden, efterhånden som han får genskabt kontakten til sin datter.
Filmen Tigertail er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 91 minutter. Emmy-vinder Alan Yang har skrevet og instrueret dette drama med Tzi Ma, Christine Ko, Hong-Chi Lee, Joan Chen, Fiona Fu. Egnet for personer over 7 år. Tigertail kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Underspillet, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tigertail på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

A Taiwanese factory worker leaves his homeland to seek opportunity in America, where he struggles to find connection while balancing family and newfound responsibilities in this multi-generational drama.

Skuespillere i Tigertail

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Tigertail

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.