Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Time to Hunt

Tiempo de caza
Film, 2020, 134 minutter
Time to Hunt
Tre banditter, der ønsker at forlade deres dystopiske verden til fordel for et fjernt paradis, planlægger et røveri − og tiltrækker sig en brutal morders opmærksomhed.
Filmen Time to Hunt er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 134 minutter. Egnet for personer over 16 år Denne film er .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Time to Hunt på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

In the near future, a financial crisis will hit Korea and slums arise. From those areas, a group of young people commit crime to survive.

Skuespillere i Time to Hunt

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: koreansk - synstolkning;koreansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;koreansk;svensk

Mere ligesom Time to Hunt

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
Mrs. Serial Killer
Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.
Ud!
Ud!
Da en familiefar vender tilbage fra ferie til et hjem, der er overtaget af husbesættere, udfolder der sig en konflikt, som når skræmmende højder.