Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Timeshare

Time Share
Film, 2018, 96 minutter
Timeshare
Pedro er ægtemand og far og tror mere og mere på, at en række uheld på et resort i forbindelse med en familieferie er en del af en skummel plan.
Filmen Timeshare er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 96 minutter. Denne film er Intellektuelt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Timeshare på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

Two haunted family men join forces in a destructive crusade to rescue their families from a tropical paradise, after becoming convinced that an American timeshare conglomerate has a sinister plan to take their loved ones away.

Skuespillere i Timeshare

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original]
Undertitler: engelsk;tysk;spansk;dansk;svensk

Mere ligesom Timeshare

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.