Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Timeshare

Time Share
Film, 2018, 96 minutter
Timeshare
Pedro er ægtemand og far og tror mere og mere på, at en række uheld på et resort i forbindelse med en familieferie er en del af en skummel plan.
Filmen Timeshare er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 96 minutter. Denne film er Intellektuelt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Timeshare på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

Two haunted family men join forces in a destructive crusade to rescue their families from a tropical paradise, after becoming convinced that an American timeshare conglomerate has a sinister plan to take their loved ones away.

Skuespillere i Timeshare

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original]
Undertitler: engelsk;tysk;spansk;dansk;svensk

Mere ligesom Timeshare

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Ken Jeong: You Complete Me, Ho
I sin første standup-special nogensinde hylder Ken Jeong sin kone, fortæller historier fra Hollywood og afslører, hvordan Tømmermænd i Vegas reddede hans liv.
Dating Around
I hver episode med flirt og fiasko forsøger én virkelig single at klare sig gennem fem blind dates. Missionen er at finde det perfekte match til date nummer to.
På sporet af en madkultur
Dyk ned i det smagfulde chaoshaneiske køkken, udforsk dets særlige ingredienser, og hør historierne om de mennesker, der skabte det.
The Edge of Seventeen
Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.
Blodets træ
Mens et ungt par skriver deres familiers delte historie, afslører de begge deres slægtninges mørke hemmeligheder, og en af dem må komme med en smertefuld tilståelse.