Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tom Segura: Ball Hog

Film, 2020, 70 minutter
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scorer nogle gode grin over tåkrummende, intime historier om mødre, fædre, det at følge sine drømme – og andre ting, man helst vil glemme.
Filmen Tom Segura: Ball Hog er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 70 minutter. Egnet for personer over 16 år. Tom Segura: Ball Hog kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Ukonventionel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tom Segura: Ball Hog på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

Tom Segura scores laughs with uncomfortably candid stories about mothers, fathers, following your dreams - and other things you'd rather not think about.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Tom Segura: Ball Hog

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Drager: Redningsrytterne: Jagten på den gyldne drage
Der er spændende eventyr i vente for redningsrytterne, når de tager ud for at finde et værdifuldt gyldent drageæg og beskytte det mod onde pirater.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Ladies Up
De lovende indiske komikere Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi og Niveditha Prakasam føjer humor uden omsvøb til denne standupserie.
Masameer - The Movie
En ung pige med flair for kunstig intelligens forsøger at gøre en forskel, mens tre venner bliver superhelte på jagt efter forbrydere. Baseret på den populære webserie.
Bert Kreischer: Hey Big Boy
Standupperen og festaben Bert Kreischer taler om forældrerollen og familielivet, det at eje både skydevåben og kæledyr, sin far, der opdager hash, og meget mere.