Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tømmermænd i Vegas

Film, 2009, 99 minutter, 4.459.994 Bedømmelser
Tømmermænd i Vegas
Da tre venner endelig vågner op efter en vild polterabend, kan de ikke finde deres bedste ven, som skal giftes.
Filmen Tømmermænd i Vegas udkom i 2009 og varer 99 minutter. Denne populære og bramfri komedie fra 2009 vandt en Golden Globe for bedste film. Denne film er Frækt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tømmermænd i Vegas på IMDB

Score: 8 ud af 10

Three buddies wake up from a bachelor party in Las Vegas, with no memory of the previous night and the bachelor missing. They make their way around the city in order to find their friend before his wedding.

Skuespillere i Tømmermænd i Vegas

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Tømmermænd i Vegas

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.