Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tømmermænd tur-retur

Film, 2013, 100 minutter, 304.738 Bedømmelser
Tømmermænd tur-retur
Efter de to foregående Tømmermændsfilm tager Phil og drengene ud på endnu en roadtrip, og deres planer ender hurtigt i det rene kaos.
Filmen Tømmermænd tur-retur udkom i 2013 og varer 100 minutter. Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis vender tilbage til mere kaos i denne populære efterfølger. Denne film er Medrivende, Frækt, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tømmermænd tur-retur på IMDB

Score: 6 ud af 10

When one of their own is kidnapped by an angry gangster, the Wolf Pack must track down Mr. Chow, who has escaped from prison and is on the lam.

Skuespillere i Tømmermænd tur-retur

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Tømmermænd tur-retur

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.