Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tøser & Hund

Film, 2004, 86 minutter, 90.201 Bedømmelser
Tøser & Hund
Sal og Ray står over for den umulige opgave at holde Chestnut, en Grand Danois-hvalp, de har adopteret, skjult i en lejlighed, hvor det er forbudt at have kæledyr.
Denne Film er Familievenlig, Fjollet

Tøser & Hund på IMDB

Two young girls from an orphanage are adopted by a family in New York. The only problem is the apartment they move two doesn't allow dogs. The girls try to sneak a puppy the find into the ...

Skuespillere i Tøser & Hund

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Tøser & Hund

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

My Little Pony Equestria Girls: Udfordrende venskab
Rarity får et sommerjob i Equestria Land, hvilket gør Applejack jaloux. Men da deres venner begynder at forsvinde, bliver de nødt til at samarbejde for at finde dem.
Tsatsiki, far og olivenkrigen
Tsatsiki glæder sig vildt til at besøge sin far i Grækenland. Men krisen har påvirket familiehotellet og olivenlunden, så Tsatsiki må forsøge at lave en redningsaktion.
Biler 3
Den strømlinede, kvindelige racerbil Cruz Ramirez hjælper den gamle mester Lynet McQueen med at gøre comeback i kampen mod en ny generation af højteknologiske racerbiler.
Mowgli
En forældreløs dreng bliver opfostret af dyr i junglen og tager skæbnen i egen hånd, da han konfronterer en farlig fjende – og sine menneskelige rødder.
Supermonstrene og ønskestjernen
Juleønsker går i opfyldelse for Lobo, da hans yndlingskusine kommer på et overraskende besøg, og for Glorb, der ville ønske, han kunne være alle steder på én gang.