Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Toy Boy

Serie, 2019
Toy Boy
Efter syv års fængsel i Málaga bliver en mandlig stripper løsladt, mens sagen går om. Han vil bevise, at hans elskerinde fik ham uskyldigt dømt for mordet på hendes mand.
Serien Toy Boy udkom i 2019. Toy Boy kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er , Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Toy Boy på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

A stripper sets out to prove his innocence for a crime he didn't commit and was unjustly incarcerated for seven years earlier.

Skuespillere i Toy Boy

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Toy Boy

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Itaewon Class
I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.
Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.
Unorthodox
En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.
Freud
I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
En afroamerikansk vaskekone trodser fattigdommen, opbygger et skønhedsimperium og bliver den første kvindelige selvgjorte millionær. Baseret på en sand historie.