Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Trailer Park Boys

Serie, 2018, 1.940.388 Bedømmelser
Trailer Park Boys
Følg de tre gamle venner og småkriminelles eventyr, mens de opmuntret af alkohol driver svindelnumre fra deres trailerpark i Nova Scotia.
Serien Trailer Park Boys er en Netflix Original og udkom i 2018. Denne populære redneck-mockumentarserie fra Canada har opnået kultstatus med fans over hele verden. Trailer Park Boys kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er : Grovkornet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys på IMDB

Score: 9 ud af 10

Two petty felons have a documentary made about their life in a trailer park.

Skuespillere i Trailer Park Boys

Instruktør

Mere ligesom Trailer Park Boys

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.
Valeria
En forfatter, der befinder sig i en kreativ og ægteskabelig krise, søger støtte hos tre venner, som også kigger indad. Baseret på Elísabet Benavents romaner.