Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tre meter over himlen

Serie, 2020
Tre meter over himlen
To unge mennesker med meget forskellige baggrunde forelsker sig en sommer på den italienske Adriaterhavskyst. Inspireret af Federico Moccias bogserie.
Serien Tre meter over himlen er en Netflix Original og udkom i 2020. Egnet for personer over 13 år Tre meter over himlen kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tre meter over himlen på IMDB

Score: 5,8 ud af 10

A modern love story, set during a summer on the Adriatic coast. An undeniable attraction unites Ale and Summer, two people from very different worlds.

Skuespillere i Tre meter over himlen

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;italiensk - synstolkning;italiensk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;italiensk;svensk

Mere ligesom Tre meter over himlen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.