Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Triple Frontier

Film, 2019, 125 minutter
Triple Frontier
Loyaliteten bliver sat på prøve, da fem tidligere elitesoldater finder sammen for at stjæle en narkobarons formue, hvilket udløser en serie af uforudsete konsekvenser.
Filmen Triple Frontier er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 125 minutter. Triple Frontier kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Råt, Nerve, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Triple Frontier

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;svensk;tysk;engelsk

Mere ligesom Triple Frontier

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Hard Way
Efter at have fundet ud af, at hans bror døde på en mission i Rumænien, slår en tidligere soldat sig sammen med to allierede for at jage en mystisk fjende og få hævn.
Loyalitet er alt
En tidligere oberst danner en speciel paramilitær gruppe med det formål at bekæmpe narkotrafikken ved Paraguays grænser.
En fars hævn
Da hans søn bliver brutalt overfaldet uden for en natklub, tager kirurgen Dr. Jiménez loven i sine egne hænder for at hævne sig på gerningsmændene.
Jurassic Park III
En gruppe turister er strandet på den berygtede Isla Sorna og må kæmpe for overlevelse, da nogle nye og farligere dinosaurer prøver at æde dem.
Dirty John: The Dirty Truth
Samtaler med ekskærester, ekskoner og efterforskere tegner et detaljeret billede af serieforføreren John Meehans lange og iskolde karriere.