Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Triple Frontier

Film, 2019, 125 minutter
Triple Frontier
Loyaliteten bliver sat på prøve, da fem tidligere elitesoldater finder sammen for at stjæle en narkobarons formue, hvilket udløser en serie af uforudsete konsekvenser.
Filmen Triple Frontier er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 125 minutter. Triple Frontier kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Råt, Nerve, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Triple Frontier

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;svensk;tysk;engelsk

Mere ligesom Triple Frontier

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Den enlige mor Liz falder for Ted Bundy og nægter i årevis at tro på sandheden om hans forbrydelser. Et drama baseret på en virkelig historie.
Jo Pil-ho: The Dawning Rage
En korrupt betjent på flugt fra en intern undersøgelse går modvilligt sammen med en trodsig teenager for at afdække en sammensværgelse – før det er for sent.
American Experience: Mordet på Hawaii
I 1931 splittede en ung flådehustru Hawaii ad i et racespørgsmål, da hun påstod, at hun var blevet voldtaget af en gruppe ikke-hvide øboere.
Money Trap
Da hans datter og svigersøn bliver udsat for svindel, møder fupmageren Asım Noyan fra Istanbul sin overmand i form af en gal narkobaron i et kriminelt gamblingmiljø.
Den ubarmhjertige
En oprørsk teenager vokser op og bliver en af Milanos mest ambitiøse kriminelle i 'ndrangheta-mafiaens gyldne år i 1980'erne.