Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Trods alt

Film, 2019, 78 minutter
Trods alt
Efter deres mors død opdager fire søstre en chokerende familiehemmelighed og tager på en rejse for at finde ud af, hvor de stammer fra.
Filmen Trods alt er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 78 minutter. Trods alt kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Hjertevarm, Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trods alt på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

Sara, Lucía, Sofía and Claudia are sisters, 4 modern women with very different personalities, who come together at their mother's funeral, after which they discover the man they've all ...

Skuespillere i Trods alt

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;tysk;spansk (Europa) [original];spansk (Europa) - synstolkning
Undertitler: dansk;spansk (Europa);engelsk;svensk;tysk

Mere ligesom Trods alt

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Det lille Schweiz
Opdagelsen af William Tells søns gravsten i en baskisk by får landsbyens krakilske indbyggere til at arbejde for at blive en del af Schweiz.
Whindersson Nunes: Voksen
Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.
Tiffany Haddish Presents: They Ready
Seks forskellige komikere er blevet håndplukket af Tiffany Haddish til at give eksempler på deres rå humor i en serie af specialprogrammer, der oser af energi.
Action Point
En vovehals bygger en andenrangsforlystelsespark i New Jersey og kæmper for at holde den åben, da en grådig entreprenør dukker op.