Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Trods alt

Film, 2019, 78 minutter
Trods alt
Efter deres mors død opdager fire søstre en chokerende familiehemmelighed og tager på en rejse for at finde ud af, hvor de stammer fra.
Filmen Trods alt er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 78 minutter. Trods alt kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Hjertevarm, Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trods alt på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

Sara, Lucía, Sofía and Claudia are sisters, 4 modern women with very different personalities, who come together at their mother's funeral, after which they discover the man they've all ...

Skuespillere i Trods alt

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;tysk;spansk (Europa) [original];spansk (Europa) - synstolkning
Undertitler: dansk;spansk (Europa);engelsk;svensk;tysk

Mere ligesom Trods alt

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse standup-special.
Du er den
En gruppe mænd genoptager den årlige tagfat uden hæmninger, som de har leget lige siden barndommen, og kaster sig over deres ubesejrede ven.
It's Bruno!
En old-school Brooklyn-indfødt bruger sin tid på at passe sin bedårende hund, Bruno, og sørge for, at naboerne udviser hans vovse passende respekt.
På bristepunktet
Filmskaberen Hernán Zin søger svar efter en ulykke i 2012, der ændrede hans liv. Han interviewer andre krigsreportere om den personlige pris, de må betale.
Saverio Raimondo: Den talende satyr
Den italienske komiker og satiriker Saverio Raimondo underholder et publikum i Milano med fortællinger om sin adfærd online, akavede skader og skræmmende flyveture.