Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tuca & Bertie

Serie, 2019
Tuca & Bertie
Den frisindede tukan Tuca og den selvudslettende sangdrossel Bertie er bedste venner – og fugle – som hjælper hinanden gennem livets op- og nedture.
Serien Tuca & Bertie er en Netflix Original og udkom i 2019. Tiffany Haddish og Ali Wong lægger stemme til de to bedste veninder – henholdsvis en tukan og en sangdrossel. Denne serie er Absurd, Frækt, Ejendommeligt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Tuca & Bertie

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: tysk;engelsk;dansk;svensk

Mere ligesom Tuca & Bertie

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.