Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tune in for Love

Film, 2019, 122 minutter
Tune in for Love
En studerende og en genert teenager mødes første gang i et bageri i 1990'erne og forsøger gennem årene at finde hinanden igen, men skæbnen vil det hele tiden anderledes.
Filmen Tune in for Love er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 122 minutter. Denne film er Hjertevarm, Underspillet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tune in for Love på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

In 1997 during the IMF crisis, two people meet while exchanging stories on a radio program. They fall in love, but can't quite seem to get the timing right.

Skuespillere i Tune in for Love

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;koreansk - synstolkning;koreansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;koreansk;svensk

Mere ligesom Tune in for Love

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
Rig på kærlighed
Overklassedrengen Teto vil vise sit værd over for Paula, som han er forelsket i, men da han fortæller hende, at han kommer fra fattige kår, bliver løgnen svær at styre.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Time to Hunt
Tre banditter, der ønsker at forlade deres dystopiske verden til fordel for et fjernt paradis, planlægger et røveri − og tiltrækker sig en brutal morders opmærksomhed.