Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tune in for Love

Film, 2019, 122 minutter
Tune in for Love
En studerende og en genert teenager mødes første gang i et bageri i 1990'erne og forsøger gennem årene at finde hinanden igen, men skæbnen vil det hele tiden anderledes.
Filmen Tune in for Love er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 122 minutter. Denne film er Hjertevarm, Underspillet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tune in for Love på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

In 1997 during the IMF crisis, two people meet while exchanging stories on a radio program. They fall in love, but can't quite seem to get the timing right.

Skuespillere i Tune in for Love

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;koreansk - synstolkning;koreansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;koreansk;svensk

Mere ligesom Tune in for Love

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Nada a Perder 2
Mens den kirke, som Edir Macedo har været med til at grundlægge, er omgivet af kontrovers, må han håndtere svigt, politik og personligt tab i del to af denne biografi.
Earthquake Bird
I 1980'ernes Tokyo bliver en gådefuld udlandssvensker mistænkt for at have dræbt sin ven, som er blevet væk efter et trekantsdrama med en lokal fotograf.
House Arrest
En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.
Paradise Beach
Mehdi kommer ud af fængslet og planlægger at få ordnet gamle sager. Men først skal han genoprette forbindelsen med sin bande, der nu bor i en idyllisk badeby i Thailand.
Let It Snow – Tre Vinterromancer
En snestorm rammer en lille by på en kold juleaften, og det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere high school-elever.