Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Ude på noget

Film, 1986, 84 minutter
Ude på noget
En uafhængig kvinde kan ikke vælge mellem tre totalt uegnede bejlere: Jamie, der gerne vil have et forhold, Greer, en mandlig model uden dybde, og Mars, et cykelbud.
Filmen Ude på noget udkom i 1986 og varer 84 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Ude på noget kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Excentrisk, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ude på noget på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

The story of Nola Darling's simultaneous sexual relationships with three different men is told by her and by her partners and other friends. All three men wanted her to commit solely to them; Nola resists being "owned" by a single partner.

Skuespillere i Ude på noget

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Ude på noget

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Drager: Redningsrytterne: Jagten på den gyldne drage
Der er spændende eventyr i vente for redningsrytterne, når de tager ud for at finde et værdifuldt gyldent drageæg og beskytte det mod onde pirater.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Crip Camp: Starten på en revolution
En banebrydende sommerlejr motiverer en gruppe handicappede teenagere til at starte en bevægelse, der baner vejen mod større ligestilling.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scorer nogle gode grin over tåkrummende, intime historier om mødre, fædre, det at følge sine drømme – og andre ting, man helst vil glemme.
Platformen
I et fængsel, hvor de indsatte på de højere etager får bedre mad end indsatte på de lavere etager, prøver én mand at ændre systemet, så alle får nok.