Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Unbreakable Kimmy Schmidt

Serie, 2018, 716 Bedømmelser
Unbreakable Kimmy Schmidt
Da en kvinde reddes fra en dommedagskult og ender i New York, må hun klare sig i en verden, hun ikke troede fandtes mere.
Serien Unbreakable Kimmy Schmidt er en Netflix Original og udkom i 2018. Nomineret til 18 Emmy-priser, inkl. fire for bedste komedieserie og ni for bedste mandlige og kvindelige hovedroller. Unbreakable Kimmy Schmidt kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbreakable Kimmy Schmidt på IMDB

A woman escapes from a doomsday cult and starts life over again in New York City.

Skuespillere i Unbreakable Kimmy Schmidt

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.