Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Under ulvens pels

The Skin of the Wolf
Film, 2018, 110 minutter
Under ulvens pels
En jæger, der bor i en forladt bjergby i det nordlige Spanien, forsøger at gøre noget ved sin ensomhed ved at få sig en kone.
Filmen Under ulvens pels er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 110 minutter. Denne film er Mørkt, Råt, Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Under ulvens pels på IMDB

Score: 5,7 ud af 10

Bajo la piel de lobo is a movie starring Mario Casas, Irene Escolar, and Ruth Díaz. A highlander that lives alone in the mountains buys a wife to relieve his loneliness.

Skuespillere i Under ulvens pels

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original];spansk (Europa) - synstolkning;tysk
Undertitler: engelsk;svensk;spansk (Europa);tysk;dansk

Mere ligesom Under ulvens pels

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.