Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Up North

Film, 2018, 99 minutter
Up North
En forkælet arving skal udføre et års servicearbejde for at arve sin fars formue, men finder nye mål, da han bliver anbragt i et ukendt område.
Filmen Up North udkom i 2018 og varer 99 minutter.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Up North på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

Up North explores love, friendship, and family politics, all of which collide, when a young rebellious heir from a wealthy family is sent away to National Service in Northern Nigeria. ...

Skuespillere i Up North

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Up North

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Nada a Perder 2
Mens den kirke, som Edir Macedo har været med til at grundlægge, er omgivet af kontrovers, må han håndtere svigt, politik og personligt tab i del to af denne biografi.
Earthquake Bird
I 1980'ernes Tokyo bliver en gådefuld udlandssvensker mistænkt for at have dræbt sin ven, som er blevet væk efter et trekantsdrama med en lokal fotograf.
Paradise Beach
Mehdi kommer ud af fængslet og planlægger at få ordnet gamle sager. Men først skal han genoprette forbindelsen med sin bande, der nu bor i en idyllisk badeby i Thailand.
Let It Snow – Tre Vinterromancer
En snestorm rammer en lille by på en kold juleaften, og det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere high school-elever.
Tune in for Love
En studerende og en genert teenager mødes første gang i et bageri i 1990'erne og forsøger gennem årene at finde hinanden igen, men skæbnen vil det hele tiden anderledes.