Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Up North

Film, 2018, 99 minutter
Up North
En forkælet arving skal udføre et års servicearbejde for at arve sin fars formue, men finder nye mål, da han bliver anbragt i et ukendt område.
Filmen Up North udkom i 2018 og varer 99 minutter.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Up North på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

Up North explores love, friendship, and family politics, all of which collide, when a young rebellious heir from a wealthy family is sent away to National Service in Northern Nigeria. ...

Skuespillere i Up North

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Up North

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Betonrus
En ung mand vil gøre alt for at blive rig, og sammen med sin tvivlsomme makker skaber han kaos på Berlins ejendomsmarked, indtil de gode tider truer med at ødelægge alt.
Jord og blod
En savværksejer og hans teenagedatter bliver involveret i en dødbringende konflikt, da en narkohandler gemmer stjålen kokain på deres fjerntliggende ejendom.
Sergio
Passioner, idealer og bitre realiteter kolliderer, da den karismatiske FN-diplomat Sergio Vieira de Mello fanges i en livstruende situation i Irak.