Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Vampyrer

Serie, 2020
Vampyrer
En teenager fra Paris, der er halvt menneske, halvt vampyr, kæmper med sine nye kræfter og familieproblemer, samtidig med at hun forfølges af et hemmeligt vampyrsamfund.
Serien Vampyrer er en Netflix Original og udkom i 2020. Egent for børn over 16 år. Vampyrer kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ildevarslende, Uhyggelig, Underspillet, .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vampyrer på IMDB

A Paris teen who's half human, half vampire grapples with her emerging powers and family turmoil as she's pursued by a secret vampire community.

Skuespillere i Vampyrer

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;fransk - synstolkning;fransk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;fransk;svensk

Mere ligesom Vampyrer

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.