Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Vampyrer

Serie, 2020
Vampyrer
En teenager fra Paris, der er halvt menneske, halvt vampyr, kæmper med sine nye kræfter og familieproblemer, samtidig med at hun forfølges af et hemmeligt vampyrsamfund.
Serien Vampyrer er en Netflix Original og udkom i 2020. Egent for børn over 16 år. Vampyrer kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ildevarslende, Uhyggelig, Underspillet, .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vampyrer på IMDB

A Paris teen who's half human, half vampire grapples with her emerging powers and family turmoil as she's pursued by a secret vampire community.

Skuespillere i Vampyrer

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;fransk - synstolkning;fransk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;fransk;svensk

Mere ligesom Vampyrer

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Unorthodox
En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.
Freud
I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
En afroamerikansk vaskekone trodser fattigdommen, opbygger et skønhedsimperium og bliver den første kvindelige selvgjorte millionær. Baseret på en sand historie.
Brevet til kongen
En ung ridder under oplæring tackler ældgamle profetier, magiske kræfter og finurlige følgesvende, da han begiver sig ud på en episk mission for at redde sit kongerige.
Kalifat
Et forestående ISIS-angreb i Sverige involverer en gruppe kvinder, herunder en mor i knibe, en engageret studerende og en ambitiøs betjent.