Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Vampyrer

Serie, 2020
Vampyrer
En teenager fra Paris, der er halvt menneske, halvt vampyr, kæmper med sine nye kræfter og familieproblemer, samtidig med at hun forfølges af et hemmeligt vampyrsamfund.
Serien Vampyrer er en Netflix Original og udkom i 2020. Egent for børn over 16 år. Vampyrer kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ildevarslende, Uhyggelig, Underspillet, .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vampyrer på IMDB

A Paris teen who's half human, half vampire grapples with her emerging powers and family turmoil as she's pursued by a secret vampire community.

Skuespillere i Vampyrer

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;fransk - synstolkning;fransk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;fransk;svensk

Mere ligesom Vampyrer

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.