Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Vejen til Roma

Dokumentarer, 2020, 72 minutter
Vejen til Roma
Instruktøren Alfonso Cuarón tænker over de barndomsminder, historiske detaljer og kreative valg, der ligger bag hans Oscar-vindende film Roma.
Dokumentareren Vejen til Roma er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 72 minutter. Denne dokumentarer er Intellektuel, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk;svensk

Mere ligesom Vejen til Roma

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Djævelens mærke
Da to søstre åbner en ældgammel bog, som lukker ondskab ind i deres liv, bliver deres eneste redning en besat præst, som slås med sine egne dæmoner.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.
Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.
There's Something in the Water
Denne dokumentar sætter fokus på minoritetssamfundenes udfordringer i Nova Scotia og deres kamp mod myndighederne om skadeligt industriaffald.
Unorthodox: Bag kulisserne
Se, hvordan en af de første serier, der gav et autentisk portræt af et hasidisk samfund og dets udfordringer for kvinder, blev lavet.