Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Velkommen til familien

Welcome to the Family
Serie, 2018
Velkommen til familien
En hjemløs enlig mor mister sin far, som hun ikke havde forbindelse med. Hun og hans nye kone skjuler hans død, da de opdager, at de ikke optræder i hans testamente.
Serien Velkommen til familien er en Netflix Original og udkom i 2018. Denne serie er Hjertevarmt, Ejendommeligt, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Velkommen til familien på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

When an evicted single mom's estranged father dies, she and his second wife cover up his death after learning they've been written out of his will.

Skuespillere i Velkommen til familien

Lyd og undertitler

Lyd: catalansk - synstolkning;engelsk;tysk;catalansk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Velkommen til familien

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.