Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Venner

Serie, 2003, 9.524.055 Bedømmelser
Venner
Dette sitcomhit følger seks venner i tyverne og deres glæder og sorger på jobbet, i kærligheden og i livet generelt på 1990'ernes Manhattan.
Serieen Venner udkom i 2003. Denne komedieserie var en kæmpesucces og gjorde de seks hovedroller til stjerner med skyhøje seertal hver eneste sæson.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Venner på IMDB

Score: 8,9 ud af 10

Friends is a TV series starring Jennifer Aniston, Courteney Cox, and Lisa Kudrow. Follows the personal and professional lives of six twenty to thirty-something-year-old friends living in Manhattan.

Skuespillere i Venner

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Venner

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.