Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Verden er din

The World Is Yours
Film, 2018, 100 minutter
Verden er din
For at slippe ud af sin forbryderbane i Paris påtager en pusher sig et sidste job, som involverer Spanien, ustyrlige gangstere, en gammel flamme og en udspekuleret mor.
Filmen Verden er din er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 100 minutter. Verden er din kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Verden er din på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

A small-time dealer dreams of another life but can't afford it. To escape, he must accept one last job involving Spain, drugs, the Illuminati and his overbearing mother.

Skuespillere i Verden er din

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: fransk [original];fransk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;fransk;svensk;tysk;engelsk

Mere ligesom Verden er din

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Ken Jeong: You Complete Me, Ho
I sin første standup-special nogensinde hylder Ken Jeong sin kone, fortæller historier fra Hollywood og afslører, hvordan Tømmermænd i Vegas reddede hans liv.
Dating Around
I hver episode med flirt og fiasko forsøger én virkelig single at klare sig gennem fem blind dates. Missionen er at finde det perfekte match til date nummer to.
På sporet af en madkultur
Dyk ned i det smagfulde chaoshaneiske køkken, udforsk dets særlige ingredienser, og hør historierne om de mennesker, der skabte det.
The Edge of Seventeen
Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.
Blodets træ
Mens et ungt par skriver deres familiers delte historie, afslører de begge deres slægtninges mørke hemmeligheder, og en af dem må komme med en smertefuld tilståelse.