Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Verden er din

The World Is Yours
Film, 2018, 100 minutter
Verden er din
For at slippe ud af sin forbryderbane i Paris påtager en pusher sig et sidste job, som involverer Spanien, ustyrlige gangstere, en gammel flamme og en udspekuleret mor.
Filmen Verden er din er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 100 minutter. Verden er din kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Verden er din på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

A small-time dealer dreams of another life but can't afford it. To escape, he must accept one last job involving Spain, drugs, the Illuminati and his overbearing mother.

Skuespillere i Verden er din

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: fransk [original];fransk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;fransk;svensk;tysk;engelsk

Mere ligesom Verden er din

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse standup-special.
Du er den
En gruppe mænd genoptager den årlige tagfat uden hæmninger, som de har leget lige siden barndommen, og kaster sig over deres ubesejrede ven.
It's Bruno!
En old-school Brooklyn-indfødt bruger sin tid på at passe sin bedårende hund, Bruno, og sørge for, at naboerne udviser hans vovse passende respekt.
På bristepunktet
Filmskaberen Hernán Zin søger svar efter en ulykke i 2012, der ændrede hans liv. Han interviewer andre krigsreportere om den personlige pris, de må betale.
Chip og Kartoffel
Den elskelige mops Chip starter i børnehaven, får nye venner og prøver nye ting – med hjælp fra Kartoffel, hendes hemmelige museven.