Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Verden er din

The World Is Yours
Film, 2018, 100 minutter
Verden er din
For at slippe ud af sin forbryderbane i Paris påtager en pusher sig et sidste job, som involverer Spanien, ustyrlige gangstere, en gammel flamme og en udspekuleret mor.
Filmen Verden er din er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 100 minutter. Verden er din kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Verden er din på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

A small-time dealer dreams of another life but can't afford it. To escape, he must accept one last job involving Spain, drugs, the Illuminati and his overbearing mother.

Skuespillere i Verden er din

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: fransk [original];fransk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;fransk;svensk;tysk;engelsk

Mere ligesom Verden er din

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Djævelens mærke
Da to søstre åbner en ældgammel bog, som lukker ondskab ind i deres liv, bliver deres eneste redning en besat præst, som slås med sine egne dæmoner.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.
Happy Old Year
En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.
Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.
There's Something in the Water
Denne dokumentar sætter fokus på minoritetssamfundenes udfordringer i Nova Scotia og deres kamp mod myndighederne om skadeligt industriaffald.