Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Vi er Bølgen

Somos una ola
Serie, 2019
Vi er Bølgen
En mystisk klassekammerat fører fire idealistiske teenagere ind i et oprør mod en stigende bølge af nationalistisk passion, men deres bevægelse tager en mørk drejning.
Serien Vi er Bølgen er en Netflix Original og udkom i 2019. Vi er Bølgen kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ildevarslende, Følelsesladet, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vi er Bølgen på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

A new version of Rhue's novel in which a group of teenagers who start a youth movement which develops a dangerous momentum.

Skuespillere i Vi er Bølgen

Lyd og undertitler

Lyd: tysk - synstolkning;tysk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Vi er Bølgen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.
White Lines
Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.