Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Vi er Bølgen

Somos una ola
Serie, 2019
Vi er Bølgen
En mystisk klassekammerat fører fire idealistiske teenagere ind i et oprør mod en stigende bølge af nationalistisk passion, men deres bevægelse tager en mørk drejning.
Serien Vi er Bølgen er en Netflix Original og udkom i 2019. Vi er Bølgen kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ildevarslende, Følelsesladet, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vi er Bølgen på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

A new version of Rhue's novel in which a group of teenagers who start a youth movement which develops a dangerous momentum.

Skuespillere i Vi er Bølgen

Lyd og undertitler

Lyd: tysk - synstolkning;tysk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Vi er Bølgen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

El Club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
The Stranded
En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.
Kriger
En krigsveteran, der er plaget af skyldfølelse over sin sidste mission, forsøger sammen med sin bedste vens enke at infiltrere en farlig motorcykelbande i København.
2. verdenskrigs største begivenheder i farver
De mest afgørende begivenheder under 2. verdenskrig − fra angrebet på Pearl Harbor til D-dag − skildres i denne dokuserie, der omfatter farvelagte optagelser.
Grønne æg med skinke
Modsætningerne Guy og Sam begiver sig ud på en rejse for at redde et truet dyr og lærer undervejs at prøve nye ting såsom venskab – og en vis velsmagende ret.