Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Vi er Bølgen

Somos una ola
Serie, 2019
Vi er Bølgen
En mystisk klassekammerat fører fire idealistiske teenagere ind i et oprør mod en stigende bølge af nationalistisk passion, men deres bevægelse tager en mørk drejning.
Serien Vi er Bølgen er en Netflix Original og udkom i 2019. Vi er Bølgen kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ildevarslende, Følelsesladet, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vi er Bølgen på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

A new version of Rhue's novel in which a group of teenagers who start a youth movement which develops a dangerous momentum.

Skuespillere i Vi er Bølgen

Lyd og undertitler

Lyd: tysk - synstolkning;tysk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Vi er Bølgen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.