Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Vietnamkrigen: En film af Ken Burns og Lynn Novick

Serie, 2017
Vietnamkrigen: En film af Ken Burns og Lynn Novick
Ken Burns og Lynn Novick præsenterer en imponerende beretning om Vietnamkrigen og de soldater, demonstranter, politikere og familier, som gennemlevede den.
Serien Vietnamkrigen: En film af Ken Burns og Lynn Novick udkom i 2017. Skaberne Ken Burns og Lynn Novick blev hædret med en Special Award 2017 fra det amerikanske filminstitut for serien. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vietnamkrigen: En film af Ken Burns og Lynn Novick på IMDB

Score: 9,1 ud af 10

The Vietnam War is a TV mini-series starring Peter Coyote, Huy Duc, and Duong Van Mai Elliott. A comprehensive history of the United States' involvement in the bitterly divisive armed conflict in Southeast Asia.

Trailer

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];spansk
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Vietnamkrigen: En film af Ken Burns og Lynn Novick

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Pandemi
I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.
At ramme plet – Tyskland
Amatørkokke prøver at genskabe fantastisk konfekt, men fejler naturligvis i denne komiske konkurrence. Og de gør det for hele 5000 euro.
Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.
Kipo og de utrolige væseners tid
En selvsikker, men hidtil beskyttet pige må lære at klare sig i en verden af mutantdyr. Hun lærer at overleve – og finde vej hjem – med hjælp fra sine brogede venner.
The Healing Powers of Dude
Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.