Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Weed the People

Dokumentarer, 2018, 94 minutter
Weed the People
Kræftramte børns læger og forældre har fået fornyet optimisme efter gode erfaringer med medicinsk cannabis og kræver yderligere forskning i stoffets helbredende virkning.
Dokumentareren Weed the People udkom i 2018 og varer 94 minutter. Denne dokumentarer er Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Weed the People på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

Patients suffering from cancer, and their families, struggle against mean-spirited legislation, and the proclaimed goal of Attorney General Jeff Sessions to roll back marijuana reforms in states such as California.

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;dansk;tysk

Mere ligesom Weed the People

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

På bristepunktet
Filmskaberen Hernán Zin søger svar efter en ulykke i 2012, der ændrede hans liv. Han interviewer andre krigsreportere om den personlige pris, de må betale.
1994
Arkivmateriale og nye interviews ser nærmere på mexicansk politik i 1994, et år, der vil blive husket for EZLN's opblomstring og mordet på Luis Donaldo Colosio.
ReMastered: The Lion's Share
Efter at en journalist fandt efterkommerne til Solomon Linda, som skrev The Lion Sleeps Tonight, prøver han at hjælpe dem med at tilkæmpe sig en fair kompensation.
Shéhérazade
17-årige Zach er netop løsladt fra ungdomsfængsel i Marseille og falder for en ung prostitueret. Snart står han over for et alvorligt problem i arbejdet som alfons..
Last Breath
En erhvervsdykker sidder fast på havbunden med forsvindende lidt ilt og intet håb om at blive reddet i tide. Så han forsøger at redde sig selv.